Fala dečki,sad ono što ja pričam nije neka lažna skromnost več je biti realan ima još dosta toga za poradit da bi se mogla staviti točka na i,ali za jedne "sirove" zvučnike čuju se uredu.Puno su mi pomogle sugestije osoba s TF-a koji su u ovome poslu puno dulje od mene i umijesto uši imaju radar

i svaka njihova kritika mi je jako konstruktivna.Kod ovih zvučnika mislim da je prisutna ona pojava poput one kad se upozna neku užasno zgodnu ženu pa ti se na prvu čini kako je svaka riječ koja izlazi iz njenih usta pametna...

Ali zapravo kad se njome duže družiš primijetiš kako s vremena na vrijeme joj izleti neka glupost iz usta pa tako je i sovim hornama.
Za sada najviše trebam poradit na smanjivanju tih rezonansi ili huuma kako bi Nino rekao,kod nekih glazbi su prisutne i iritiraju bih rekao.Primjerice kod jazz-a se ih uopće nečuje tamo je sve zaigrano i ide lijepo isto kao i žešča muzika.Ali kao što rekoh još uvijek se radi o sirovom zvučniku s kojim se nisam nimalo stigo poigrati tako da sam siguran nekakvom napredku.Iduča 2-3 tijedna bit ću dosta zauzet tako da ne vijerujem nekim velikim probama jedimo budem si kuglu jače dampirao da vidim razlike.
Primijetio sam kako su ove horne dosta osijetljive i na sobu,i naravno na smiještaj u njoj.Vijerujem da bi se dobro snalazile i u subama večim od 25 kvadrata zapravo bilo bi lijepo da su odmaknute bar metar do bočnih zidova i da se ih sluša nešto dalje nego je to uobičajeno.Jedan dan kad nađem žrtvu da mi pomogne odnest ču ih opet dole u garažu (koja je sa svojih 45 kvadrata dosta veča od mog dnevnog) di se mogu poigrat malo s njihovim smiještajem.
Probat ču ih i poslušat na otvorenom zašto ne... kad mi je već usput,čisto da vidim kako se snalaze.
P.S.
Nakon što sam imao prilike poslušat horne kako rade na onim draguljima od SE ampa gore na T.F.-u lagano mi je teško se vratit na prosiječan zvuk mog ampa...stvarno razlika je ogromna a i pozornica je nestala pošto su horne opet stisnute...
To je bila ljubav na jednu noć kako se to več kaže