Ako zadnjih dana nisu izumili ništa bolje, onda je ovo najbešumniji postojeći 1-amperski regulator.

zbotic je napisao/la:Imali smo audio session gdje je glavni akter bila Ilimznova "Crvena iverica", sada samo "Red".
zbotic je napisao/la:Odlično je sviralo. Dapače, nakon skoro sat vremena zagrijavanja prosviralo je punim plućima pa sam i ja nakon početne skepse ostao iznenađen. Zvuk je jako precizan, timbralno ispravan, a ono što je zapravo najveća vrijednost je da se to očuvalo i pri velikim glasnoćama. Ove Focalove Electre to može potjerati do glasnoće da otpuhuje prašinu s namještaja. Limit postoji, ali ne za "normalne" slušatelje. Drmale su tu i Šeheraezade i Carmine burane i slično. Nemam posebnih zamjerki, eventualno bi mi osobno odgovarao malčice mekaniji zvuk. Sa nekim drugim, kolorativnijim zvučnicima vjerojatno bi se i to lako postiglo.
U svakom slučaju odličan proizvod za svaku preporuku, manje od toga nisam ni očekivao
zbotic je napisao/la:Eh, sve je to relativno. Mene elektroni vole pa skoro uvijek svira dobro. Prije ovog gore, pojačalo je probano i u jednom drugom sustavu gdje je situacija bila suprotna. Rekli su mi da su zvučnici bili Sonus faber mini cremona auditor i kabeli "na baterije". Ostalo nisam zapamtio. Sama činjenica ovih kabela meni daje neke informacije o kakvom se sustavu i vlasniku radi. Narod to lijepo kaže "nije sve za svakoga"... Hoću kazati, sve se može upropastiti pa tako i dobro pojačalo u neadekvatnom sustavu.
Trenutno korisnika/ca: / i 30 gostiju.