elvis je napisao/la:
Zanimljivo je naime da se taj nagli gubitak osjetljivosti dogodio na oba modula isti dan, isti sat, i isti minut... njušim da je UDP premaz banana i krivac za sve.
Mate je napisao/la:Da čudno je to da su tako podjednako podlegli. Ako to čudo hlapi, onda se to trebalo osjetiti postepeno i ranije. Ako postoji degradacija radi el polja, pa dolazi do raspada materije i seljenja nosilaca naboja of the milar, i to bi bio postupan proces.
S toga možda glupo pitanje, Elektroda di se milar (UDP) spaja sa žicama?
Da li je u tom području došlo do nekih vidljivih ili nevidljivih promjena?
Da li si na nekom segmentu bio uspio izmjeriti otpor UDP.a ranije? Pa ako jesi, da je ponoviti isto mjerenje i tako utvrditi istinu.
I još jedna idejaa. Da li si probao sa testnim panelima, koji pretpostavljam nisu bili pod naponom neko vrijeme.
Baš mi je žao. Ali ovo je sve bilo učenje. Sad se nastavlja.
Roko je napisao/la:elvis je napisao/la:
Zanimljivo je naime da se taj nagli gubitak osjetljivosti dogodio na oba modula isti dan, isti sat, i isti minut... njušim da je UDP premaz banana i krivac za sve.
Ovaj dio mi je najčudniji. Mislim da nije do UDP-a, da je do njega to bi bilo polagano dugotrajno "deelektriziranje", nikako trenutno. Trenutno može biti samo "pražnjenje" negdje u samoj konstrukciji, ali di točno, to je pitanje?
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.