Roko je napisao/la:Sjetih se jednog vrlo zanimljivog projekta transmisijskih kutija sa izvrsnim drajverima. Jako dobro razrađen projekt koji evo već desetak godina radi puno samograditelja i, koliko vidim, ljudi su iznimno zadovoljni zvukom i odnosom uloženo-dobiveno.
......
Roko, prvi put vidim ovaj projekat, ali mi to nitko nije kriv.
U najmanju ruku mi je čudan put kojim je autor , bar prema tekstu koji piše, napravio ovu kutiju, da bi na kraju presudilo ono "ovo mi je draže". To je često samo alibi.
Meni se čini da TL općenito ima jednu osobinu a ta je da kad se tu negdje pogode mjere, da to onda zvuči impresivno, posebno u području basa a često i u midu.
Međutim postoji razlika između dobro proračunate kutije kad to zvuči skoro perfectno za razliku od onoga, "tu negdje" ili "sviđa mi se".
Možda je lik stvarno dobio kvalitetan output (mada po onim waterfallima se ne bih zakleo). Kad ima Martin King alate na raspolaganju a i pozamašnu teoriju, kutija se mogla precizno i s pouzdanjem dovesti do mjere blizu perfekcije. Ovako ispada da je on analizirao tuđe uratke i neke empirijske formule, probavao i na kraju dobio nešto "ovo mi se više sviđa".
Čak i ako je iskren u tome "sviđa mi se", tu postoji problem. Naime stvarna Visoka vjernost reprodukcije se mnogima ne sviđa. To je kao sa spizom. Svi će mo rađe janjetine s ražnja i prasetine nego mahune, leću, bob, što je zdravije.
Idem, zove silanećista, triba bacit dvi lignje na gradele.

(hebeno je, već ima ura da su ulovljene, da se ne pokvare)