Rade, molio bih te malo više detalja oko ovog gomma-laca, izgleda mi primamljivo.
Hvala.
NINO.S je napisao/la:RADE
mislio si na Audax TW034X0 (8Ohm)
http://www.teamaudio.fr/media/catalog/p ... 34X0-8.pdf
pozz
Khadgar2007 je napisao/la:Rade, koliko vidim to je znači francusko politiranje samo na pojednostavljeni način. Kako to da ne koristiš nekoliko kapi ulja pri politiranju jer se loptica zna itekako hvatati. Ja sam prije prolazio samo jednom preko "starog" sloja šelaka znači onoliko prolaza koliko je potrebno da se pokrije neka širina daske i loptica se nije hvatala. Onda mi je netko na ovom forumu rekao da je to pogrešno a i sam sam naletio na video gdje čovjek to radi kako treba. Znači lopticom šelaka prijeći preko kompletne površine u nekoliko puta dok se radi jedan sloj e tu se loptica hvata jer normalno prelaziš preko friško nanešenog šelaka i tu ide ulje u igru da se loptica ne hvata dok ti žustro mažeš površinu. Ulje se na kraju sa alkoholom ili jaaaako rijetkom mješavinom šelaka+alkohola makne sa površine.
Uglavnom razlika između ovog sa uljem i bez ulja je nebo i zemlja.
Khadgar2007 je napisao/la:Ja ti recimo idem bez brušenja tako da prethodni sloj moram "poravnati" dobro sa novim,a to znači baš ono žustro prelaženje preko površine nebrojeno puta i tu se loptica zna hvatati itekako. Obično ti radim površine do 30x10cm i koristim lopticu veličine manjeg limuna. Ono što radim pogrešno je da ne ulijevam šelak u lopticu već sa vanjske strane loptice nalijem malo šelaka jer površine koje radim su male, onda na isti način kapnem malo čistog alkohola i na kraju umočim prst u ulje/maslinovo te protrljam dio loptice koji ide uz dasku uljem. Nakon toga udarim lopticu u dlan da se to malo pomiješa i žustro trljam površinu.
Evo kao na ovom videu:
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.