Kod Elvisa u labu...

Re: Kod Elvisa u labu...

PostPostao/la elvis » 15 pro 2014, 13:08

zbotic je napisao/la:Ključne riječi kod USB DAC-a su "galvanic isolation" i "reclocking". Ostalo, manje više, ovisno o čipu.....

Poslao sam ti poruku...

Hvala puno na sugestiji, ovo "galvanic isolation" mi je promaklo kao bitno, no pronjuškao sam po netu jasno mi je i zašto je bitno. Odlično !
elvis

PostPostao/la Roko » 15 pro 2014, 13:36

Sad kad si spomenuo lab, mogli bi organizirat jedan mini meeting for Christmass u labu, ako dođe Mate do svog punca, Zokija ćemo nagovorit da se zaleti iz St, a može pokupit Ivu, Davora i Vinka usput ;)

Ča govoriš?
neciviliziran, nekvalitetan i ne vidim dalje od nosa
Roko

PostPostao/la zbotic » 15 pro 2014, 13:57

Mogli bi. Meni sada nije frka s vremenom, a možda se nađe netko i za praviti društvo.
zbotic

PostPostao/la elvis » 15 pro 2014, 15:33

he he eh,palo mi je na pamet..

Summit Nesvrstanih (pardon htjedoh reći Neovisnih) Audio Samograditelja oliti SNAS (hebiga kratica nije jaka kao FAK kod susjeda, moramo smisliti nešto drugo).

Ma imamo jedan tehnički problem, u labu u isto vrijeme može stati samo 3 čoveka... a ako je Roko prisutan onda čak samo 2,5 he he he he he... hebiga golem čovek !! :)
elvis

PostPostao/la Roko » 15 pro 2014, 17:29

:D

Yeap, summit neciviliziranih i problematičnih :D :D , ma ako smo već neciv., pa nismo bijesni, a gdje čeljad nije bijesna nije hiža tijesna, snađemo se već. Uostalom, ak me dobro pamćenje služi, prošli put kad smo kod tebe bili Šime i moja (neciv. jelte... :D ) malenkost, iznenada i iznebuha uletješe još tri četiri člana neke rock grupe, i da ih nisi izmamio onim kiflicama vanka...nikad nebi otišli :lol:

...al je bio rock'n'roll ;) :music1:
Roko

PostPostao/la Mate » 15 pro 2014, 20:19

elvis je napisao/la:....
Ma imamo jedan tehnički problem, u labu u isto vrijeme može stati samo 3 čoveka... a ako je Roko prisutan onda čak samo 2,5 he he he he he... hebiga golem čovek !! :)

Hm, koliki FI oko trbušine je dozvoljen?
Mate

PostPostao/la Mate » 15 pro 2014, 20:22

Roko je napisao/la:Sad kad si spomenuo lab, mogli bi organizirat jedan mini meeting for Christmass u labu, ako dođe Mate do svog punca, ......

Ima varijanta da dođem već ovaj petak. Sin ima promociju na FESBU u petak pa bi produžili do ZD-a odmah. Ali ta varijanta još nije potvrđena, mogli bi ostat samo kratko.
Druga je varijanta odmah poslije Božića.
Mate

PostPostao/la zbotic » 15 pro 2014, 21:44

Mate je napisao/la:
elvis je napisao/la:....

Hm, koliki FI oko trbušine je dozvoljen?

Kad je hulahop taman! :lol:
zbotic

PostPostao/la Roko » 16 pro 2014, 00:30

Mate je napisao/la:Ima varijanta da dođem već ovaj petak. Sin ima promociju na FESBU u petak pa bi produžili do ZD-a odmah. Ali ta varijanta još nije potvrđena, mogli bi ostat samo kratko.
Druga je varijanta odmah poslije Božića.

Meni odgovaraju obje varijante jer ću biti na godišnjem, a mislim da je i Ninu također svejedno, on je uvijek stand-by :D . Treba vidjeti kad Elvisu više odgovara pa da se i St ekipa može uskladiti.
Roko

PostPostao/la Mate » 16 pro 2014, 09:35

Meni je za sada varijanta ovaj petak. To znači da imam na raspolaganju subotu jutro ili poslijepodne za druženje. Nedjelju ne računam. Vjerojatno putujem nazad.
Ono iza Božića mi ispada malo komplicirano zbog nekih privatnih poklapanja, a i izbori su. Za pravilan odabir treba mi koncetracija. Da glasujem u Zadru, mogao bih zaokružiti krivo :D
Mate

PrethodnaSljedeća

Natrag na Offtopic

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.