Samo vi mene zafrkavajte, budem ja staviti Lenjina za avatar... doduše mogao bi i svoju sliku staviti, na isto bi došlo he he he. A šta ću

Ovaj blitz posjet Mate prošao je zbilja munjevito, malo smo pretresali razne teme, a važno je da postoji nekakva najava da bi Mate mogao opet biti u ZD oko Nove godine, pa ne isključujem organizaciju drugog audio sumita u Zadru sa ekskurzijom u Karin, onako po uzoru na prošlogodišnji.
Nisam nešto pisao na tu temu, no krenuo sam sa totalnom reorganizacijom radionice koja bi sada više trebala biti slušaonica. Sredio sam tek jedan zid od ukupno 4, znači biti će još posla, no ne žuri mi se. Za one žešće i prljave radove imam drugu prostoriju, pa bi novi stol trebao biti samo za lemljenje i servise.
Ne znam kako ću još sve orijentirati, bar što se zvučnika tiče, no to neće imati nikakve veze sa dosadašnjim rasporedom. U tom cilju sam napravio i brzinsku novo policu za uređaje, mada je to tek prva od tri koje će biti, a ideja je staviti nekakav LCD na zid iznad da možemo gledati koncerte. Valjda ću na njuškalu naći nešto povoljno, nije bitno da je full HD, samo da ima cca 80 cm dijagonalu. Mate mi sugerira LED projektor, i to je u opciji dapače. Imati ću malo gimnastike sa akustičnim tretiranjem prostotra, dva ormara idu ća, no velim pomalo, kockica po kockica. Ovi radovi će me malo usporiti u diyanju audio komponenti, no ništa specijalno nisam ni planirao... pa je ovo sređivanje dobro terminski pogođeno.