elvis je napisao/la:Alo Rade... jel prosvirao iti jedan BATOMM ? Ljeto je prošlo, ajmo opet u DIYanje

pola sata pre nego što sam krenuo na put , stigli mi smd kondezatori od 100 v .....iz Srbije sam doneo Epromovih 6 transformatora i ovde imam jedan par toroida . Danas sam kupio one otpore pored zenerice .....pa recimo cenim da ću sutra da sve polemim i krenem u mehaničko monriranje .
Takođe sam doneo i orahovinu za prednju i bočne stranice a poklopac od inoxa nisu hteli da mi urade nikako pre odmora , tako da i to sad očekujem . Stigli su i konektori za zvučnike i ulazne signale i komletan materijal za kloniranje MBL ......samo da iskontrolišem štampu i pošaljem kinezima na izradu .....mada sam pokušao dok sam bio kući da mi odrade štampu za jedan drugi preamp za koji milsim da radi bolje od MBL .
Generalno puno toga sam krenuo odjednom , mislim i kutije i pojačala tako da je u jednom momentu bio haos .....sada idemo polako

......previše je tehničkih detalja trebalo rešavati u vrlo kratkom roku ......čak sam u jednom momentu radio na mašini koja spaja furnire da bih stigao da mi ih polepe makar na bočne stranice da ubrzam postupak .......videće se po venaturi da je radio neko ko se baš ne razume najbolje u to

.....prebrojao sam da imam preko 80 delova MDF koje treba da polepim i furniram .....kutije + postolje .
100 kg su teški / toliko je izmereno radi plaćanja / 8 gornjih i 8 donjih / metalnih delova sečenih plazmom za postolje kutija ......sada čekam da ih izbuše i da ih frezenkuju / to ne plaćam / ...........kao što vidiš ipak se ponešto i radi .
Pošto znam ko je lemio delove , baš se i ne žurim da stavim to pod napon