Ja danas otišao do svojih, tražiti neke stare stvari (tražim nešto već koju godinu). Naravno, to što sam tražio nisam našao, ali sam zato našao 4 decka, jedan timer ("audio komponenta"), gramofon (recimo da je gramofon, zapravo vrh neke sony linije, oznaka mu je 33, po izgledu baš ne djeluje korišten) i neki no name centralni zvučnik

Dva manje vrijedna su na slici ispod:

- DSC_0239.jpg (75.82 KiB) Pogledano 7745 put/a.
Gornji je moj prvi ozbiljan deck, naručen prije točno 20 godina iz USA, i iako jedno vrijeme nije bio u mojim rukama, nisam ga ispuštao daleko iz videokruga. Složen je kako treba i kako priliči imenu, i za razliku od jačih modela,jako je uredan iznutra. Ono što je nakaradno napravjeno je dodavanje vanjskog trafoa, jer je serijski bio 110V verzija, pa to treba urediti (+ gumice i ostalo potrošno, budući da nije taknut sigurno 10 godina). inače, deckovi tog proizvođača su jako rijetki u srebrenoj boji..
E sad, donji deck je nešto posebno, puno više nego mu ime govori. Uzesti to u ruku i vidjeti tu ozbiljnost izrade i "neurednu" unutrašnjost kakvu imaju deckovi više klase (a istog proizvođača kao ovaj gore). napravljen je kao tenk, izvana i iznutra, šteta što nije troglavi (iako su bili sonično jako dobrioba sa slike).
Nažalost, Roadstar prilikom paljenja malo divlja na vumetrima, što bi ukazivalo da nešto (gadno) oscilira i šteta što nije vrijedan popravka, iako unutra ima količina elemenata kakvu se ne može danas vidjeti na cijelom katu robne kuće..