Što se radi ovih dana...

Re: Što se radi ovih dana...

PostPostao/la mulin » 11 vel 2016, 20:38

tomi77 je napisao/la:Fantastično...
Ako imaš, molim te, u istom postu sliku prije i poslije?

evo prije i poslin
Privitak/ci
prije.jpg
prije.jpg (97.79 KiB) Pogledano 7529 put/a.
tinel.jpg
tinel.jpg (208.08 KiB) Pogledano 7529 put/a.
mulin

PostPostao/la mulin » 11 vel 2016, 20:52

ziki je napisao/la:Kako ovo dobro sad izgleda. Jel još uvijek jede bas?

bolje je ali još to nije to.bic ce tu još jahanja.iduce su zavjese pa koja slika ili polica itd.sve je to igra bez granica.ovo šta sam stavija i šta cu stavit je klasicno uređivanje interijera pa ne mogu nešto posebno falit,cak se i dici sviđa..ugrađivanje difuzora apsorbera ili reflektora necu i ne mogu napamet stavljat.možda jednog dana uz pomoc mjernih istrumenata pa utvrđivanje tocnog problema....
mulin

PostPostao/la Roko » 11 vel 2016, 21:13

Jako dobro :thumbup:

Tek sad je do izražaja došla i ona polica, fino se sve uklopilo. :hail: Ali, obzirom da si nas već navika na visoke estetske i izvedbene standarde, moran te malo i bocnut, onaj dio oko klime je moga biti mrvu preciznije odrađen :mrgreen: ;)
neciviliziran, nekvalitetan i ne vidim dalje od nosa
Roko

PostPostao/la mulin » 11 vel 2016, 21:29

Roko je napisao/la:Jako dobro :thumbup:

Tek sad je do izražaja došla i ona polica, fino se sve uklopilo. :hail: Ali, obzirom da si nas već navika na visoke estetske i izvedbene standarde, moran te malo i bocnut, onaj dio oko klime je moga biti mrvu preciznije odrađen :mrgreen: ;)

dobro si primjetija.namjerno sam ostavija malo prostora oko klime u slucaju demontaže ili montaže nove bolje je imat malo prostora okolo ne go štemat kamen sa knaufa.prostor oko klime cu ofarbat u boju kamena.ovako neofarbano izgleda grubo
mulin

PostPostao/la Roko » 11 vel 2016, 21:32

neciviliziran, nekvalitetan i ne vidim dalje od nosa
Roko

PostPostao/la mulin » 11 vel 2016, 21:37

Roko je napisao/la:A ima za nabavit i unutarnjih jedinica klime u sivoj i tamnosivoj boji ;)

ove su paprene,mozes me i ubit :lol: .odma sam se sitija alternative da je obojam i napišem micibuši ali doslovno micibuši :lol:
mulin

PostPostao/la elvis » 13 vel 2016, 12:48

Ovako na slici ispalo je zgodno. Doduše sada imaš i hrpu malih skupljača prašine u svim tim žljebovima he he he, kada usisavaš parket i tepih odmah prođeš i zid :) :). U svakom slučaju sustav sa takovom podlogom izgleda skroz manekenski. :). U akustičnom smislu mogli bi reći da je to sada jedan veliki dispenzer za dosta visoke frekvencije, a obzirom da je sa zadnje strane zvučnika, nekog čujnog efekta u biti ne bi trebalo biti. Priču zvanu bass na žalost to ne riješava. :(

A klimu, ma nju ofarbaš u sivo ako baš previše upada u oko.
elvis

PostPostao/la zbotic » 18 vel 2016, 10:23

Samo da ubacim malo bolju fotografiju onog Darta u izradi sa prethodne strane. Danas mi je fotoaparat tu pri ruci..... U međuvremenu je sve pospajano, a uskoro će slijediti probno "opaljene" pa tko preživi :lol:

DSC03639.jpg
DSC03639.jpg (249.34 KiB) Pogledano 7116 put/a.
zbotic

PostPostao/la tomi77 » 18 vel 2016, 14:41

evo, dok ne budem u mogućnosti ovdje otvorit novu temu, samo bih nešto prokomentirao..

kupio je jedan prijatelj novi receiver (da ne reklamiram marku) i isti ima i mrežbi priključak. čovjek sve priključi isprogramira i nakon dan-dva slušanja kaže da mi je zvuk radio prijema putem net-a dosta bolji od staromodnog "zračnog" prijema. e sad, jasno je da zrak ima svojih ograničenja, ali bi trebala biti manja od višestrukog kodiranja zvuka koji ide putem žice?
Čovjek nije od jučer, zato me ovo i zaintrigiralo (inače živi u Zg, pa recimo da je pokrivenost FM područja dobra).
Nije mi vrag dao mira pa sam nazvao jednog čelnog čovjeka tehnike HRT-a, koji je isto rekao da je to malo vjerojatno (da ne kažem nemoguće).
Jel imate vi kakva iskustva? Jel vrijeme (nakon kiksa s DAB-om) da se FM tuneri lagano odlože u muzej?
tomi77

PostPostao/la zbotic » 18 vel 2016, 15:28

Pa nema razloga da nule i jedinice poispadaju iz kabela ako se posao odradi kako treba. U tom slučaju treba samo jedna ili dvije konverzije.
zbotic

PrethodnaSljedeća

Natrag na Offtopic

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.