Pozz
Nikako se javit ( još nisam slikice smanjio ) , pass aleph 3 svira radi samo sam imao dramu s trafoima, mislim da je još uvijek problem jer nisam uspio zadnjih dana ništa napravit ni pogledat dalje, uglavnom proradilo sve dc kad upalim amp nakon nekoliko sekundi na jednom kanalu 24,7mV na drugom 32mV s vremenom se to spusti na nekih 15mV i -3,2mV , pa me to malo zabrinilo, i da zaštita sa upc1237HA radila iz prve i kada sam drugi puta sve vratio u kutiju zaštita ne radi ( čipovi su bili made in china, imao sam druge made in malasya i singapur i oni su sada unutra i rade bez problema). Prvi puta sam imao brum iz mreže 50Hz pa sam sve ponovo preslagao i pazio na dužinu žica i kako ću rješiti dovod odnosno odvod napajanja s pločice s elektrolitima i sada nema ni bruma više.E da to ne bi bilo sve primjetio sam da na jednom trafou ( za koji sumnjam da baš i nije ispravan ) vijak s kojim je pričvršćen trafo između dvije gume i dva lima na onom dijelu koji prolazi kroz sredinu trafoa izgubio je onu cink boju i izgleda svijetlo sivo kao spaljena boja i metal, dok je drugi vijak normalan cijelom dužinom, pa me to sada kopka. Na ulazu su toshibe, hvala g. Botiću na uparivanju i slušanju mojih problema, hvala Zikiju što mi je ustupio hrpu djelova da ovo mogu privesti kraju, i čini mi se da nema zrnatosti u visokima kako neki kažu. Kako kod kuće trenutno imam i a5 pa sam malo to direktno usporedio i samo ću reći da je a5 brutalno dobar amp, na a3 nekada mi se čini kao da mi fali snage , ali zato A5 je mrkli mrak. Zvučnici su mi deklarirani kao 92dB AR status S50 su. Čim uhvatim malo više vremena poslikam sve pa postavim tu.