Postao/la Deenon-xd » 17 lis 2011, 18:19
Da imate pravo ponekad DIY radovi podsjećaju ljude na nešto iz života što je ok. Drajveri za panele se mogu odabrati i ugraditi po volji i želji konstruktora no tu je naj bitnije da princip ob-a radi u omjeru uloženo materijala i novaca malo, a dobijeno glazbe i prirodnosti ogromno. Naravno da ako se prilikom izgradnje panela radi prema pravilima za njih onda slijedi astronomski uspjeh. Eh da da odgovorim na pitanje za drajvere pa: moj slučaj pošto slušam elektroniku gdje treba ekstremno duboki bas onda ide ovako- dolje bas 30cm kevlar (brz,čvrst i lagan), dva svilena visokotonca između basa i srednjega visina 90cm i iznad njih srednjotonac 16cm od polimerske plastike sa papirnim tuljkom u sredini slučaj kod Inara OB panela. Kod Arwen OB panela koji mi služi za slušanje jazza,bluesa i klasike ( akustički instrumenti ) donji bas 25cm kevlar za duboke tonove ( timpani i sl. ) gornji bas 25cm papir za gornje basove i donje srednje, visoki svila i visoki svila u malom eksponencijalnom rogu ( visina ušiju ), a iznad njih dva 13cm srednjotonca polimerplastika sa papirnim tuljkom u sredini visina 110-130cm. Tako da kad netko pjeva imam pravu visinu pjevača, a ne da je manji od panela. Kao što rekoh zvuk je astronomsi što će se čuti u Bjelovaru na TF-u kad se budemo vidjeli. Slijedi još jedan tj. treći moj rad nazvan Mohenjo Daro te stavim slike.
Zadnja izmjena:
Deenon-xd; 17 lis 2011, 18:50; ukupno mijenjano 1 put/a.