Silikonska mast

Silikonska mast

PostPostao/la Khadgar2007 » 26 lis 2011, 21:52

Jel netko zna di se može kupiti i koliko košta, ili još bolje ako netko ima na lageru koji kilu da mi pošalje par grama, treba mi za lift gramofona.
"Nakon prve čaše vidite stvari onakvim, kakve bi vi htjeli da budu. Nakon druge vidite ih onakvim, kakve nisu. Na kraju ih vidite onakvim, kakve zaista jesu, što je najgora stvar na svijetu."
Khadgar2007

Re: Silikonska mast

PostPostao/la alfa » 26 lis 2011, 22:50

ja sam je jedno dobio od poznanika koji se bavi centralnim grijanjem . tu je mast on dobivao sa plamenicima na ulje. Naziv je bio: silicon lubricating grease. Dolazila je u malim vrecicama od 25g.
alfa

Re: Silikonska mast

PostPostao/la Khadgar2007 » 02 stu 2011, 20:28

Nabavio sam je. Prvo sam otišao u jednu trgovinu sa ribičkim i ronilačkim priborom. Nije bilo tamo, pa me lik poslao u Obi, i našao sam neku mast koja je valjda silikonska, našao sam je na sanitarijama jer se valjda koristi i za brtvljenje. Naziv je neki njemački(Armatur-Hahnfett) piše da je bijela/transparentna i meni se čini da je to silikonska mast jer mi upravo liči na onu koju sam maknuo iz gramofona.

Znači valjda za nekoliko dana će jedna tema dobiti nastavak. :mrgreen:
"Nakon prve čaše vidite stvari onakvim, kakve bi vi htjeli da budu. Nakon druge vidite ih onakvim, kakve nisu. Na kraju ih vidite onakvim, kakve zaista jesu, što je najgora stvar na svijetu."
Khadgar2007

Natrag na U potrazi sam za...

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.