davorin je napisao/la:Predlažem uvođenje posebne rubrike za (samo)gradnju pojačala za instrumente (gitara, bas gitara, klavijature, razglasna pojačala, harmonike itd.) gdje bi se taj segment samogradnje i konstruktorstva, radi lakšeg praćenja, odvojio od (samo)gradnje uređaja za reprodukciju već snimnjene glazbe.
davorin je napisao/la:Predlažem uvođenje posebne rubrike za (samo)gradnju pojačala za instrumente (gitara, bas gitara, klavijature, razglasna pojačala, harmonike itd.) gdje bi se taj segment samogradnje i konstruktorstva, radi lakšeg praćenja, odvojio od (samo)gradnje uređaja za reprodukciju već snimnjene glazbe.
Toxy je napisao/la:Pozdrav,
iz Zagreba sam, nisam neki diyer baš kalibra za ovaj forum. Eventualno sam u stanju izraditi stalažu za hifu ili neke kablove. Ali i Isus je počeo sa stolarijom pa gdje ga je to dovelo...Znači u posjedu sam nekih tvorničkih uređajčića, ali moram priznati da me ovaj diy sve više zanima pa eto malo škicam po forumu i možda se nakon debelog proučavanja i upustim na neki projektić. Za sada je mali bebač doma pa ionako nemam vremena za to pa samo izučavam, ali eto kao što sam rekao u neko dogledno vrijeme tko zna... E da, za sad mi je jedan vintage Marantz receiver na refreshu kod kolege ilimzn-a, pozdrav kolegi... što se mene tiče slobodno ga ubaci u rubrici refresh starih uređaja...
Za sada pozdrav svim članovima foruma...
Toxy je napisao/la: ... Ali i Isus je počeo sa stolarijom pa gdje ga je to dovelo...
davorin je napisao/la:Toxy je napisao/la: ... Ali i Isus je počeo sa stolarijom pa gdje ga je to dovelo...
Na križ?![]()
Dobrodošao!
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.