harkonen je napisao/la:davorin je napisao/la:5879-ugodan i mek ton, ali previše naglašeni parni harmonici kod jačih signala!
Ubava, ubava...gdje si sad?![]()
Poslužit će, poslužit će...
Puno sam zahtjevao od male pentodice za mikrofonska pred-pojačala!
harkonen je napisao/la:davorin je napisao/la:5879-ugodan i mek ton, ali previše naglašeni parni harmonici kod jačih signala!
Ubava, ubava...gdje si sad?![]()
sstrsat je napisao/la:Jasno da bi preklop trioda / pentoda na ulaznoj cijevi dovel do odredjenog kompliciranja tako da nisam ni ocekival da ces ga poc ugradit, pogotovo sada kada rokovi do TF-a vec poprilicno pritiscu![]()
Da li je takvo nesto uopce potribno najbolje bi pokazale slusne probe sa RS1003 u UL spoju i sa te strane bi takva opcija mozda i imala korisnu svrhu. Ali kako ces gotovo sigurno amp najveci dio vrimena drzat u triodnom spoju RS1003 onda neke vele potribe za tim i nima
Eventualno mozes ako imas vrimena isprobat i polovicu 6H30 jer bez obzira na njezin relativno mali faktor pojacanja (cca 15) jos uvik bis bil u okviru standardne ositljivosti od 1Veff a ona bi pri nekih 20-ak mA radila odlicno
davorin je napisao/la:O, imam ja puno triodnih kandidata, ali namjerno sam ih zaobilazio do sada (prije TRIODE-festivala), ali nakon...
sstrsat je napisao/la:davorin je napisao/la:O, imam ja puno triodnih kandidata, ali namjerno sam ih zaobilazio do sada (prije TRIODE-festivala), ali nakon...
Amp ce znaci dozivljavat brojne iteracije dok (ako ikad) bude proglasen konacnim
harkonen je napisao/la:Može li se znat' - kako to gdja Davorin proglasi gotovost uređaja? Po sluhu, po estetici ili oboje?
harkonen je napisao/la:I to je ta vječna problematika - toliko driverica, a život kratak, tko će ih sve stić' probat'?
Često pomislim da znam kako nešto zvuči već u glavi, ali ipak u sinergiji sa nečim trećim (zvučnici,
varijacije u naponu mreže, prostorija) ispadne drugačije od očekivanog. Nema tome kraja.....

davorin je napisao/la:harkonen je napisao/la:Može li se znat' - kako to gdja Davorin proglasi gotovost uređaja? Po sluhu, po estetici ili oboje?
Oba kriterija svakako, ali i još neki meni nedokučivi...![]()
p.s.baš mi idu nešto od ruke ovi smajlići većeras a i sasvim dovoljno govore,tako da su neki drugi komentari sasvim nepotrebni.Bravo Davorine!Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.