Evo i par slika skoro gotovog plintha. Još možda koja ruka šelaka ali ja mislim da bi u glavnim crtama to bi bilo to.
Nije baš zrcalo ali relativno dobro se vide prsti ili neki objekt u površini ako stoji relativno blizu.

Obrisi stolnjaka se vide na površini

Evo i fotoaparata

Ja mislim za prvi pokušaj i to od onoga ča sam pročitao na netu o poliranju je sasvim ok. Da sam možda imao boraksa i još malo ulja koje bi koristio pri završnom poliranju još bi i bolje ispalo ali ja relativno zadovoljan. Ima par grešaka na rubovima kada je šelak procurio preko ruba a ja to nisam primjetio i tamo je ostalo zadebljanje koje se vidi kroz sve ostale slojeve ali sljedeći put će biti bolje.
Rubovi nisam htio zaobliti iako prije poliranja su bili stvarno oštri. Sada nakon svega još uvijek su oštri ali imaju neki mali radijus koji je nastao od poliranja i stvarno mi se jako sviđa. Možeš prijeći prstom i osjetiš da je oštro ali ne tako da bi se mogao porezati.
Ča se spajanja špere tiče, nisam htio ići da spajam stranice pod 45 stupnjeva jer nemam alata za to a i znam da je to gnjavaža samo takva ako se rub točno ne spoji i ako zijeva, neće to onda niti bog zakrpati da se ne primjeti,naravno ako se ide preko toga prozirnim lakom.
"Nakon prve čaše vidite stvari onakvim, kakve bi vi htjeli da budu. Nakon druge vidite ih onakvim, kakve nisu. Na kraju ih vidite onakvim, kakve zaista jesu, što je najgora stvar na svijetu."