Što se radi ovih dana...

Re: Što se radi ovih dana...

PostPostao/la pamook » 11 lis 2012, 22:37

Samo za Sakija i drustvo ispod stola :admin:

kome se ne da slusat cijelu stvar, premotati do 3.24 :mrgreen:
....nemoj Sirogojno, ja ću....
pamook

PostPostao/la Edison » 11 lis 2012, 22:46

pamook je napisao/la:Samo za Sakija i drustvo ispod stola :admin:

Ima i nastavak... :lol:

Jos je S@ki dobro i prosao...
Čovječe pazi da ne ideš malen ispod zvijezda!
Edison

PostPostao/la pamook » 12 lis 2012, 09:05

je :lol:

a da zaokruzimo trilogiju, iako ovaj zadnji dio vec prelazi u domenu Sonnya i Schultza :D

pamook

PostPostao/la sonny » 12 lis 2012, 17:41

Pa kako sine Brute. Pa jel' nema nijedna slička Kadjota na forumu ?!? Šuuuuuuliiii !!!!?

EDIT : ja sam prodao borbeno vozilo marke Opel. Sad putujem vlakom nazad po Forda... Odavno se nisam vozio vlakom. Bar 7-8 godina. I nista se promijenilo nije. Osim sto sjedala imaju 45 zakrpa vise. I vlak u polasku ne kasni 10 minuta. Sad kasni 20-25. Za izvrsit harakiri on d fejs of d plejs. Blazeni i zivio nam nas nekorumpirani HZ
A nekad je ovdje bilo dobro.......... Šteta.......
sonny

PostPostao/la pamook » 12 lis 2012, 18:00

zaboravljas napomenut da se ni prozori vise ne mogu otvorit kako ti se sprdne, ili kad neko drugi u kupeu ucini to bez "s".... novi vagoni, prozori fiksni, zraka na kapaljku, s mogucnoscu napada klaustrofobije... ja se osobno vozio prosle godine u ovo doba... vlakom...
pamook

PostPostao/la sonny » 12 lis 2012, 18:08

Vidis. Ja se vozim u oldschool kupejcima :)
Tu se jos daju otvorit prozori. Iako je svako sjedalo razlicito. To kako se koji vagon rashoduje, onda posloze one preostale. Sunce mu ljubim, do prije 15 godina su u prometu uredno bili oni "kaubojski" vagoni s drvenim klupama. Pokojni djed mi je bio strojovodja jos na parnim lokomotivama. Odrastao sam uz zeljeznicu. Ali kuda se ovo danas srozalo, pa to je strasno
sonny

PostPostao/la pamook » 14 lis 2012, 10:50

sonny je napisao/la:........ Pokojni djed mi je bio strojovodja jos na parnim lokomotivama.......

zar i tvoj :o

cijelo djetinjstvo sam slusao o ovoj ili onoj seriji i koje su joj bile performanse... islo mi na zivce pa nisam nista zapamtio :? ... jos ce ispast da smo daleki rodjaci (pok. dida rodjen u Isevnici) :lol: :lol:

dida je imao jednu uzrecicu koje se slijepo drzao - "sve je dobro cuvat, osim buha". Baka je dobivala napadaje na spomen iste, a zahvaljujuci tome, ja svake druge godine nakupim te bacam pola do cijeli kamion djedovine, jer je ili zahrdjalo, ili protrulilo, ili mi ne treba 4 kotaca od djecjih kolica sa davno otrulom gumom, a krive eksere da ne spominjem :lol: ... al s godinama, vidim da nisam ni ja nista bolji, samo se krama promijenila u skladu s vremenom (opet, na opcu radost bolje polovice) :roll: :mrgreen:

a na slikama - nadstresnica u dvoristu - cijevi iz kotla rashodovane parnjace - starost nadstresnice negdje 35-38 godina, tezina nepoznata ali poprilicna... prije par godina uzeo si ja u zadatak obnoviti bojom te novim pokrovom istu. Ucinjeno, osim sto je trebalo izbusiti nove rupe za ucvrstiti pokrov jer stare nisu odgovarale... na 36 rupa sam potrosio 4 komada TiN 8mm svrdla, materijal ih je ubio u roku keks... 200kn svrdla za 36 rupa :lol: :lol:

od onda, ne diram, ili ce ic tvrdi pokrov gore :lol:
Privitak/ci
IMG_1160.JPG
IMG_1160.JPG (90.07 KiB) Pogledano 4870 put/a.
IMG_1159.JPG
IMG_1159.JPG (118.38 KiB) Pogledano 4870 put/a.
pamook

PostPostao/la sonny » 14 lis 2012, 11:35

Ja nažalost nisam slušao o performansama...
Djed je u jednoj nesreći izgubio lijevu ruku ( od lakta na dolje )...
Da to nije bilo u Jugi i da nije trunuo bez liječničke pomoći u istražnom zatvoru, možda bi mu i uspjeli zaliječiti opekline...
Ovako je završio bez ruke i bez krivice ( prometnik pustio vlak sa stanice iako je na pruzi već bio jedan iz suprotnog smjera )...
Tako da ga je vjerujem ružno sjećanje sprečavalo da mi priča o starim lokomokotivama kako sam ih ja zvao...

No... I usprkos tome mi je ( pored oca ) prenio ogromnu želju za tehnikom i DIYom...
U bilo kojem obliku... On je sve napravio svojim rukama(om)...
Tako i dobrih 100 metara ograde ispred kuće...
Izrađene od kotlovskih cijevi rashodovane parnjače...
S kovanim kuglama na vrhovima...
I cijevima rezanim ručnom pilom vjerojatno...
sonny

PostPostao/la Master of Disaster » 14 lis 2012, 22:47

:shock: ja ću riknut, šta je ovo; i moj deda je radio na željeznici :lol: On istini za volju nije bio strojovođa već poslovođa u jedinici na održavanju pruge. Kod mene je zato sve izgrađeno od željezničkih pragova i isluženih tračnica :lol:
Gdje ima dima, nema zvuka.
Master of Disaster

PostPostao/la LesFaul » 15 lis 2012, 00:33

Zato su danas Hrvatske zeljeznice tamo gdje jesu..... :mrgreen:
Hebeš ampa ak' je bez lampa!
LesFaul

PrethodnaSljedeća

Natrag na Offtopic

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.