zika je napisao/la:
@zbotic ne menja IPaddress menjajući lokaciju... Menja je odjavljujući se, dobijajući novu (najčešće) prilikom ponovnog prijavljivanja, iz pool-a svog provider-a...
micro je napisao/la:audio kutak je napisao/la:micro je napisao/la:Koliko ja znam internet je poceo da radi kao mreza americke vojske i to se nije promjenilo do dan danas, niti ce se promjeniti, znaci ameri ugase nekoliko servera i nema interneta;)
ne, zašto? samo ti serveri ne bi bili dostupni.... nitko ti ne brani da se vežeš na neki njemački ili slovenski server....
uostalom, tko zna jel i sami ameri znaju kakvu sve špijunsku opremu imaju? ja, iskreno, ne bi volio živjeti u americi.... nije to više ona zemlja....
Procitaj kako internet radi, bez tih 10-tak amerckih servera ili grupa servera ne moze da radi, u njima su sve adrese, princip je slican kao FAT tabela u hard disku ili vec kako se danas zove.
zika je napisao/la:Da li je to onaj koji Vas prati prijavio baš tako ili si piše velike troškove...? Pitajte ga...Khadgar2007 je napisao/la:Mene boli kifla da li me prate,ionako sam stalno kod kuće...
zbotic je napisao/la:zika je napisao/la:
@zbotic ne menja IPaddress menjajući lokaciju... Menja je odjavljujući se, dobijajući novu (najčešće) prilikom ponovnog prijavljivanja, iz pool-a svog provider-a...
Žiko ne pratišRekoh da u blizini firme imam deset besplatnih mreža i pitajboga od kojeg su providera i još tako u svakoj birtiji. To što najčešće koristim jednu je samo zato jer mi se u postavkama kompjutera ne da mijenjati proxy već ga najčešće držim na proxyju firme, a ako te baš zanima to je državna uprava sa najmanje 400 lokala.
Da osnujemo udruženje onih kojima pratnja ne smeta...?zbotic je napisao/la:Ali kad ste tako paranoični neću vas više smetati da uživate u "osvrtanju na manijaka u šumi"Odavno me boli kita gaćešina što ko misli o meni, gleda li me golog ili obučenog, misli li jesam li peder ili jebač, broji li mi lovu na računu, ispituje li mi porijeklo imovine itd. itd. itd.
U firmi su mi ionako stalno neki uskoci i hajduci, pola života mi netko prijeti i sačekuje ispred vrata samo što ja obično prođem i ne vidim nikoga
Inače, mijenjao sam te kodove na kartici još u doba dok sam imao na laptopu prvu mobile conect karticu tamo neke 2006. godine, a više se i ne sjećam kako se to zvalo, ali mi je tada to bilo interesantno pa me do sada znatiželja prošla....
Razumeo sam ja, ali da li to znaju i šefovi onog što vas „prati“...Khadgar2007 je napisao/la:zika je napisao/la:Da li je to onaj koji Vas prati prijavio baš tako ili si piše velike troškove...? Pitajte ga...Khadgar2007 je napisao/la:Mene boli kifla da li me prate,ionako sam stalno kod kuće...
Zika, ovo se odnosilo na to da sam jedan od koliko ono(350k sretnih) u našoj zemlji koji vrte palčeve doma jer nigdje ne rade pa ako me tko treba dovoljno da pokuca na vrata...
Dakle "veliki brat" će preživit bolo koju katastrofu. Jednostavno je postao samoodrživ![]()
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.