the_bebe je napisao/la:Isti user name i password ti je za sve i jedan ebay na kugli zemaljskoj...bez obzira na kojem si registriran...
Schultz je napisao/la:Naručio nekakve zvučničke konektore na jebaju i zaustavili ih na carini i poslali mi doma depešu da donesem račun a u opisu stavke piše: "Ventili"![]()
![]()
![]()
the_bebe je napisao/la:Isti user name i password ti je za sve i jedan ebay na kugli zemaljskoj...bez obzira na kojem si registriran...
čudni mi ti nijemci.... defitivno....micro je napisao/la:Mozda je do njegovog softvera na kompu a ne do ebaya ili je na nekoj crnoj listi tog trgovca
Schultz je napisao/la:Naručio nekakve zvučničke konektore na jebaju i zaustavili ih na carini i poslali mi doma depešu da donesem račun a u opisu stavke piše: "Ventili"![]()
![]()
![]()
Schultz je napisao/la:Kada ti imaš slab lager...
audio kutak je napisao/la:the_bebe je napisao/la:Isti user name i password ti je za sve i jedan ebay na kugli zemaljskoj...bez obzira na kojem si registriran...
upravo probao i radiiiiičudni mi ti nijemci.... defitivno....
čovječe, ako sam to htio prije par godina napraviti pa i prošle, da ne spominjem ranije, nije išlo i točka.... uredno me izbacivalo....
sada idem preko američkog, sviđa mi se što ima košarica, samo jednom platiš sve kupovine....micro je napisao/la:Mozda je do njegovog softvera na kompu a ne do ebaya ili je na nekoj crnoj listi tog trgovca
ja na crnoj listi? nema šanse!!! pogledaj moj rejting, nije velik ali govori...Schultz je napisao/la:Naručio nekakve zvučničke konektore na jebaju i zaustavili ih na carini i poslali mi doma depešu da donesem račun a u opisu stavke piše: "Ventili"![]()
![]()
![]()
moji konektori nisu stigli ni nakon 40 dana, kinez vratio pare i zamolio da mu dam pozitivnu ocjenu i da platim ako ovo stigne...
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.