Što se radi ovih dana...

Re: Što se radi ovih dana...

PostPostao/la the_bebe » 06 vel 2013, 15:32

Isti user name i password ti je za sve i jedan ebay na kugli zemaljskoj...bez obzira na kojem si registriran... ;)
Ja sam bogat čovek
the_bebe

PostPostao/la micro » 06 vel 2013, 16:06

Mozda je do njegovog softvera na kompu a ne do ebaya ili je na nekoj crnoj listi tog trgovca :lol:
micro

PostPostao/la tom_hifi » 06 vel 2013, 16:34

the_bebe je napisao/la:Isti user name i password ti je za sve i jedan ebay na kugli zemaljskoj...bez obzira na kojem si registriran... ;)

Potvrđujem ;)
tom_hifi

PostPostao/la pamook » 06 vel 2013, 17:55

Yup... jedino trgovci ponekad ogranice prikaz iz svoje butige za neke zemlje - neke stvari za akvaristiku sam kupovao iskljucivo na njemackom siteu jer je na globalnom bilo svega 10% artikala prikazano... i obratno :thumbup:
....nemoj Sirogojno, ja ću....
pamook

PostPostao/la Schultz » 06 vel 2013, 18:45

Naručio nekakve zvučničke konektore na jebaju i zaustavili ih na carini i poslali mi doma depešu da donesem račun a u opisu stavke piše: "Ventili" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Malvazijski tigar
Schultz

PostPostao/la Dean » 06 vel 2013, 18:52

Schultz je napisao/la:Naručio nekakve zvučničke konektore na jebaju i zaustavili ih na carini i poslali mi doma depešu da donesem račun a u opisu stavke piše: "Ventili" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Pa šta čudiš? Pa to i jesu ventili ! I treba te carinit ! A ne da šverciješ ventile, ko fol zvučnički konektori ! :lol: Je..baš... :roll:
Dean

PostPostao/la Schultz » 06 vel 2013, 18:55

Kada ti imaš slab lager...
Malvazijski tigar
Schultz

PostPostao/la audio kutak » 06 vel 2013, 19:45

the_bebe je napisao/la:Isti user name i password ti je za sve i jedan ebay na kugli zemaljskoj...bez obzira na kojem si registriran... ;)

upravo probao i radiiiii :hail: čudni mi ti nijemci.... defitivno....

čovječe, ako sam to htio prije par godina napraviti pa i prošle, da ne spominjem ranije, nije išlo i točka.... uredno me izbacivalo....

sada idem preko američkog, sviđa mi se što ima košarica, samo jednom platiš sve kupovine....

micro je napisao/la:Mozda je do njegovog softvera na kompu a ne do ebaya ili je na nekoj crnoj listi tog trgovca :lol:

ja na crnoj listi? nema šanse!!! pogledaj moj rejting, nije velik ali govori...

Schultz je napisao/la:Naručio nekakve zvučničke konektore na jebaju i zaustavili ih na carini i poslali mi doma depešu da donesem račun a u opisu stavke piše: "Ventili" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

moji konektori nisu stigli ni nakon 40 dana, kinez vratio pare i zamolio da mu dam pozitivnu ocjenu i da platim ako ovo stigne...
Jedan trenutak sreće vrijedi tisuću godina slave
audio kutak

PostPostao/la audio kutak » 06 vel 2013, 19:50

Schultz je napisao/la:Kada ti imaš slab lager...

baš gledam konektore kod njega, nema one kratke koje trebam :mrgreen:
Jedan trenutak sreće vrijedi tisuću godina slave
audio kutak

PostPostao/la the_bebe » 06 vel 2013, 20:28

audio kutak je napisao/la:

upravo probao i radiiiii :hail: čudni mi ti nijemci.... defitivno....

čovječe, ako sam to htio prije par godina napraviti pa i prošle, da ne spominjem ranije, nije išlo i točka.... uredno me izbacivalo....

sada idem preko američkog, sviđa mi se što ima košarica, samo jednom platiš sve kupovine....

micro je napisao/la:Mozda je do njegovog softvera na kompu a ne do ebaya ili je na nekoj crnoj listi tog trgovca :lol:

ja na crnoj listi? nema šanse!!! pogledaj moj rejting, nije velik ali govori...

moji konektori nisu stigli ni nakon 40 dana, kinez vratio pare i zamolio da mu dam pozitivnu ocjenu i da platim ako ovo stigne...

Preporučujem ti da ne plačaš sve od jednom jer mi se dva puta desilo da nisu obračunali kako treba i imao sam problema oko isporuke robe...zato bolje jedan po jedan osim ako ne uzmeš više stavki od jednog sellera pa ga tražiš skupni račun... :)
Ja sam bogat čovek
the_bebe

PrethodnaSljedeća

Natrag na Offtopic

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.