evo moja casna starina, kupljena negdje 1998. ili tako nekako u Emmezetti u ZG (bio na faksu)... 250kn, i to sam se dobro premisljao hocu-necu
odradila cudo jedno bakrenih blokova, pleksija, a zadnjih par godina mi sluzi za pilit kamene skelete koralja... nedavno je nesto krenulo-hoce-nece, cetkice su pri kraju pa cu morat u "lov" na iste... ili se konacno odlucit i uzet proxxona jer sam u jednom momentu nabasao na buvljaku na potpuno nov proxxon stalak (stupni) za 200kn, i od tada se ceka... i ceka... iceka

.. nikako da se poklope sazvijezdja za investirat u novu mini busilicu...
inace sam istog stava kao i vecina ovdje - jeftinjara alat je duplo kupovanje, a ne mogu se otet strahu da recimo uzmem malu flexu za 100kn (a bilo ih je po "pevec" pandanima) i drzim to u ruci a ono pici na 10k rpm-a, samo cekas kad ce se raspast... i ruka i fleksa
bolje pomalo i kvalitetno... za svrdla pogotovo, svaki spaseni radni komad koji nije unistilo jeftino svrdlo je bonus one cijene koliko je u startu kostalo... 40ak kn po svrdlu (malih promjera) je zanemariva cijena za opustenije burgijanje s povjerenjem

....nemoj Sirogojno, ja ću....