Rezao sam esl panel na 172 Hz, a subovi obzirom da su 8 red išli su bez digitalne skretnice, znači CD - preamp - amp - sub. Esl paneli su spojeni CD - preamp - behringer -amp. Rez je bio 48dB, i zbilja ispod 170Hz ništa ne ide na esl panel. Hod membrane esl-a ne može se zamjetiti okom, rekao bi da je sada mylar potpuno rasterećen od bass frekvencija, radi ono zašto je namijenjena. Igrao sam se uglavnom sa EQ-om, teško je namjestiti idealnu "krivu", na jednoj glazbi paše jedna postavka, na drugoj druga.. onako za lagano izluditi

. Večer sam završio sa jednom na uho ugodnom postavkom kako se to može vidjeti na slici dolje, no nije idealna, trebati će to sve malo ublažiti. Kada sam u pomoć pozvao decibelmetar, isti je tražio još drastičnije EQ krive, ubio sam ton totalno, pa sam ostatak večeri koristio samo uši za igru sa behrinegerom. Šteta što je ovaj uređaj prilično skup, u prodaji je išao i do 3000 kuna, no vidim da se na njuškalu može nabaviti i za 1600 (nadam se isparavan). To bi trebao biti obavezan alat za sve one koji misle napraviti dobar zvučnik u diy izvedbi. Jednsotavno je premoćan, doduše hrpa opcija koje ima ne trebaju u hifiju, al što je tu je. Mišljenja sam da Behringer i ovakav "suh" znači bez audiofilskog upgradea radi iznimno neutralno. Još nisam probao upasti digitalno, to je drugi korak, ali uređaj je zbilja neutralan, što je prilično zanimljivo ako se uzme u obzir kakvo "masakriranje" audio signala mora odraditi procesor. OK, njušim da su nove igre bez granica pred menom, huh, zar opet !!

Budem si muke svoje podjeliti sa vama, a svaka preporuka bi dobro došla, naročito onih koji imaju iskustva sa ovom "pilom".