@Mate... a onda će biti da je to Plovanija, a ne Bili brig, no ima više trafo stanica

, u svakom slučaju jedna minuta do mene
TASCAM short info
Poslao sam upit prema AVC-u Zagreb za Tascam SS-R100. Moja pohvala na brzom odgovoru. Istaknuta cijena je 3914 kuna bez PDV-a, na tu mi cijenu daju popust od 24% pa je sam uređaj dođe 2975 kuna bez PDV-a, no onda na to dodaju PDV pa je 3719 kuna. Tako tako, jedno 1700 kuna više nego što mi vjera dozvoljava, a baš mi se sviđa, vraća me nekako u vrijeme kada smo snimali na trake, deckovi su mi bili najdraža komponenta zbilja.

Vidio sam da postoje i samo ss audio playeri, Denon ima jedna solidan, a ima bome i HD skupih varijanti, ma milina samo takva.
... neću više na ovu temu playera, no info o cijeni je koristan.., mišljenja sam da se ne isplati jer ne podržava HD snimke, a HD verzije playera iz ove profi skupine su još na 1000 dolara, eura ili funti... bolje uzeti dobar laptop i USB DAC... a kada sam već zapilao o HD snimkama, ima li kakvih jeftinijih rješenja za to pleyati? Na web stranicama HD tracks zbilja se može kupiti krasnog "softvera"...
http://www.hdtracks.com/