mulin je napisao/la: ako uhvatiš slobodnog vrimena slobodno iscrtkaj preko orginalne skretnetnice šta misliš jer se ja ne kužim previše.jedino sta san primjetija su feritne zavojnice i to mi se ne sviđa i nisan cita o njima nista dobra,ispravi me ako san u krivu.
Uskladiti 4-staznu skretnicu nije jednostavno. Shema koju sam dao bi trebala biti originalna od proizvođača. Ono na shemi i na slici nije isto ukoliko nema još djelova negdje sa strane. Dio koji ide na bas čini se sukladan shemi. To je lowpass 3-ćeg reda i to su L-C-L ona dva induktiviteta na gornjog pločici na slici i jedan kond od 300uF.
Ovo ostalo ne vidim na slici i stoga mislim da je to netko izmjenio, nešto nedostaje. To mi je zaista odmah upalo u oči , shema to potvrđuje.
Ove velike induktivitete 2-5 mH teško je dobiti na zraku pa to nije greda. Više zabrinjava što su na shemi svi induktiviteti prikazani sa željezom.
Tvorničku sam ti dao na linku, a to što je i kako kod tebe ne mogu ni ja ni nitko nacrtati po slici.
Treba malo pronjuškati što se tu dogodilo, zašto postojeća skretnica ne odgovara tvorničkoj.
Možda se i varam. Čini se da postoje elementi s druge strane pločice.
Edit: Izgleda sam se prevario. Evo je na ebayu ista je , ostali elementi su sigurno s donje strane.
http://www.ebay.com/itm/like/201224279920?item=201224279920&vectorid=229466&rmvSB=true