Mate je napisao/la: Pepelu će to biti drago cuti
Pao Pepeo je napisao/la:Mate je napisao/la: Pepelu će to biti drago cuti
Naravno![]()
Mate po kolko je kod vas smola i vuna???
Kod mene je nađem 30kn/kg smola i isto tolko je i vuna,neovisno o gramazi po kvadratu ili dali je roving
zbotic je napisao/la:Ništa te ne razumijem, ali drago mi je kada se nešto radi, stvara
zmajz je napisao/la:Ja sam onomad (78-80) nabavio original ležaj i osovinu Thorensa 125, kao i tanjur i subtanjur. Original motor isto tako, i nije bilo problem s nabavom toga direkt od Thorensa. Danas bih radio osovinu od ventila benzinskog motora a ležaj od "crvene bronce (tzv. samopodmazujuća). Ideja i nije moja, to sam negdje pokupio kroz zadnjih 30ak godina. Imam i motor od Connossieura, čeka neka raspoloženja. Ali sam u zadnje vrijeme više orijentiran na DD gramofone pa ih imam u zalihi 3 komada i čekaju na redesign. Neki dan sam vidio da ima za nabaviti Dual motora za gramofone (2 tipa za 25 i 35 kn!) pa ću i to kupiti, nek se nađe.
Ali u međuvremenu sam pogubio kontakte sa mojim ondašnjim tokarima koji bi mi radili potrebne stvari (što mirovine, što neumoljivost života) pa će sve ići polako ali s guštom, baš zato što mi netreba.... tek onako.
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.