elvis je napisao/la:Samo da prijavim kako sam konačno skockao klonove LS3/5a. Trajalo je bar dvije godine he he he. Hvala Zmajzu za kutije, odlične su. Na prvo slušanje malecki su odlični. Bez obzira što visokotonac nije T27 već Vifa (čitaj bolji), a što ipak znači da to nije 100% LS zvuk, bez obzira na to vrlo brzo skužiš kako se radi o zbilja zanimljivim zvučnicima, iznimno muzikalni, i na opće iznenađenje basa im i previše. Glavni adut dakako srednji, brasevi fantastično zvuče. Još je malo igre oko čičaka, maske, eventualno stalaka i to je to. Još jedan vintage bombon.
Edit: zaboravih reći da sam kutije isprobavao sa baomm. Bez greške to tjera batomm, no ovo bi moglo tjerati i značajno snagom slabije pojačalo. Mota mi se po glavi da bi se ovo moglo sljubiti sa nekim SE cijevnim ampom od 10+ watti i pravilno dimenzioniranim izlaznim trafom, pa bi rekao da je KT88 odlična kandidatkinja. Čisto kad je vintage neka tako bude 100%. razmišljam o nekakvom setupu za konobu u Malom Lukoranu, pa je to za sada ta kombinacija, no treba diyati hebiga.
zbotic je napisao/la:elvis je napisao/la:zbotic je napisao/la:Dok forum šuti, velike pošiljke prihajaju....
Gdje nabavljaš ove Sanyo c 55 bonbone od preampa. Ako naletiš na još neki, javi.
Hahaha, danas stiglo. Preamp ima neki problem ali to riješim za jedno popodne. Amp je izgleda ispravan. Nažalost estetski je u lošem stanju, a u transportu su mi dodatno razbili jednu bočnicu na preampu. Stiglo preko Ebaya iz Irske.
Mislim da će na osvježavanje, obnovu i prekutijavanje u novo ruho.
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.